Geplaatst op Geef een reactie

Tips en Supplementen na het (Koningsdag)feesten

Supplementen kunnen helpen in het ondersteunen van je gezondheid. Nu zijn we (gelukkig) niet altijd bezig met onze optimale gezondheid en kunnen we door en voor de gezelligheid nog wel eens ons lichaam uit balans brengen. De volgende tips en supplementen zouden jou kunnen helpen om weer sneller in balans te komen na een nacht feesten.

We beginnen met een tip en wellicht wel het meest bekend en dat is voldoende WATER drinken. Water houdt het lichaam goed gehydrateerd en zorgt voor het doorspoelen van het lichaam.

Wil je hiernaast nog wat extra doen zou je ondersteund een van de volgende supplementen kunnen gebruiken:

Multivitamine
Een multivitamine is een tablet de vol zit met vitamine en mineralen. Je kan dit tablet slikken om jouw lichaam en immuunsysteem te ondersteunen en om de vitamine en mineralen wat aan te vullen nadat je deze extra hebt verbruikt tijdens het feesten.

Vitamine C
Vitamine C wordt meer verbruikt door je lichaam dan normaal wanneer je alcohol drinkt. Heb je daarnaast de gewoonte om een sigaret op te steken op feestdagen verbruikt je lichaam hierdoor nog meer vitamine C. Een extra aanvulling van vitamine C kan helpen om je lichaam en immuunsysteem een extra ondersteuning te geven.

Magnesium
Magnesium helpt bij vermoeidheid en is goed voor je spieren. Zeker wanneer je weer aan de bak moet met werk en/of sport kan wat extra magnesium helpen om jou lichaam te ondersteunen hierin.

Onze laatste tip is om bewust je RUST en genoeg slaap te pakken om weer te herstellen. Neem bijvoorbeeld de dag erna wanneer dat mogelijk is vrij. Neem tijdens deze dag lichte en gezonde tussendoortjes, zodat je lichaam de tijd heeft om weer in balans te komen.

Wat werkt vaak voor jou na het feesten? Laat jouw tip achter in een comment hieronder. Of bekijk onze natuurlijke supplementen in onze winkel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.