Geplaatst op Geef een reactie

Huid haar nagels formule

Een formule met verschillende vitaminen, mineralen en natuurlijke bioactieve stoffen bij elkaar kunnen sterker helpen bij een specifiek doeleinde. Het huid-haar-nagels supplement van Selvite bevat maar liefst 16 verschillende werkzame stoffen per tablet. Lees hieronder verder wat deze stoffen voor jouw lichaam doen.

 Formules voor de huid of haar zijn (helaas) geen wondermiddelen en veel mensen die na 1 week geen resultaat zien stoppen met het gebruik van het supplement. Elk lichaam is verschillend en de supplementen werken hierdoor ook verschillend. Selvite adviseert om dit soort formules minimaal 3 maanden in te nemen. Dit in verband met het cyclus van het lichaam en voor een optimaal resultaat. Met 1 tablet per dag kom je met de HNS-formule-pot precies uit voor drie maanden.

1. Vitamine B1

Vitamine B1 is een wateroplosbare vitamine. Vitamine B1 draagt bij aan een normale energiehuishouding en zenuwstelsel.

2. Vitamine B2

Vitamine B2 is een wateroplosbare vitamine. Vitamine B2 draagt bij aan een normale energiehuishouding. Ondersteund bij een normaal gezichtsvermogen en draagt bij een normale metabolisme van ijzer. Het ondersteund bij vermoeidheid en draagt bij tot de normale werking van zenuwen

3. Vitamine B5

Vitamine B5 is een wateroplosbare vitamine. Vitamine B5 werkt ondersteunend bij een normale energiehuishouding, en tijdens drukke werkzaamheden. Ook helpt het bij vermoeidheid.

4. Vitamine B6

Vitamine B6 is een wateroplosbare vitamine. Vitamine B6 draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen. Het helpt de normale werking van het immuunsysteem en draagt bij aan een normale metabolisme. Het ondersteund ook de normale werking van het zenuwstelsel.

5. Biotine (Vitamine B8)

Biotine is een wateroplosbare vitamine. Biotine werkt ondersteunend in de groei en herstel van de huid, haren en nagels.

6. Vitamine C

Vitamine C is en wateroplosbare vitamine en is een sterke antioxidant. En werkt daardoor beschermend. Vitamine C is belangrijk voor de bloedvaten en ondersteund de botten en kraakbeen. Het draagt bij aan een normale energiehuishouding en de instandhouding van een normale huid. Verder helpt vitamine C mee in de vorming van collageen.

7. Vitamine E

Vitamine E is een vetoplosbare vitamine en is een sterke antioxidant. Vitamine E helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.

8. Calcium

Calcium werkt ondersteunend bij de instandhouding van normale botten en tanden. Ook helpt het bij de normale werking van de spieren, zenuwen en hormoonhuishouding.

9. Zink

Zink draagt bij de instandhouding van botten en draagt bij aan een normale concentratie. Het is goed voor een normale gezichtsvermogen, het haar en is belangrijk voor de huid. Verder draagt zink bij tot een normale metabolisme.

10. Selenium

Selenium is een antioxidant en een spoorelement. Het werkt ondersteunend bij het immuunsysteem. Ondersteund bij een normale haargroei en het behoud van normale nagels. Het speelt ook een rol in de productie van schildklierhormonen.

11. Chondroïtine

Chondroïtine heeft een positieve invloed op de gewrichten en heeft ontstekingsremmende en pijnstillende effecten.

12. L-cysteïne

L-cysteïne is een zwavelhoudende aminozuur. Het is een onderdeel van keratine en werkt ondersteunden voor het haar, huid en nagels.

13. Paardenstaart/ heermoes extract

Paardenstaart is hier geen onderdeel van een paard, maar dit is een kruid. Dit kruid is een zeer sterke bron van het mineraal silicium. Silicium wordt ook wel kiezelzuur genoemd en is belangrijk voor bindweefsels, botten, nagels, haar en huid.1

14. Tomaten extract

Tomaten extract bevat het stofje lycopeen. Lycopeen is een krachtige antioxidant. Het beschermd hierdoor de huid.1

15. Bosbes extract

Bosbes extract is een natuurlijke bron van quercetine. Wederom een sterke antioxidant. Beschermend voor het lichaam. Daarnaast werkt bosbes extract ondersteunend voor de ogen.1

16. Druivenpit extract

Druivenpit extract is een natuurlijke bron van OPC. OPC werkt ondersteunend bij de structuren van collageen. Het werkt ondersteunend bij de bloedvaten/ wanden en het bindweefsel van de huid.1

Probeer met de combinatie formules wel op te letten wanneer je al andere supplementen slikt, zoals een multivitamine of een b complex. Let dan op dat je niet teveel van een specifieke vitamine binnen krijgt.

Wij raden aan supplementen op een verantwoordelijke manier te gebruiken. Lees meer hierover op onze informatie pagina. Of bekijk onze natuurlijke supplementen in onze winkel hier.

1Omdat op dit moment de gezondheidsclaims nog beoordeeld worden door de Europese commissie mogen er geen claims gemaakt worden op kruidensupplementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.